Kaneko Teh doo je mlada i perspektivna kompanija.

 

Perspektivna  jer su zaposleni  sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti distribucije dizel i benzinskih elektro agregata vodećih svetskih brendova sa proverenim pogonskim motorima kao što su:  Volvo Penta, Perkins, MTU, Iveco,  Doosan , Honda, Briggs & Stratton i generatorima evropskog porekla kao što su:  Stanford, Marelli, MeccAlte Sincro i Linz u rasponu  snage od 15 kVA do 1600 kVA.

 

Kaneko Teh  doo se bavi isporukom  elektro agregata na objekte investitora, instalacijom elektro agregata  i obukom krajnjeg korisnika  sopstvenim inženjerskim i servisnim resursima.

 

Takođe Kaneko Teh doo se bavi  servisiranjem  i   intervencijama   elektro agregata u garantnom i vangarantnom roku.

 

Kaneko Teh doo raspolaže sopstvenim inženjeringom  i uspešno se bavi:

Automatizacijom elektro agregata – revitalizacijom postojećih motor-generator setova savremenom automatikom baziranom na poslednjoj generaciji mikroprocesorskih kontrolera vodećih svetskih brendova.

 

Tehničkom podrškom – od momenta projektovanja sa inicijalizacijom odabira opreme, realizacije projektih zadataka do krajnjeg korisnika ( proračunima, tehničkim crtežima, pratećom dokumentacijom...) za sve aplikacije elektro agregata.

 

Kaneko Teh doo je svojom profesionalnošću i dugogodišnjim iskustvom poseban akcenat  stavio na servisiranje  prodatih agregata u garantnom i vangarantnom roku, kao i agregata drugih distributera, formiranjem sopstvenih  servisnih ekipa baziranih u sedištu kompanije  i servisnim podrškama sa profilno srodnim kompanijama u Beogradu, Čačku , Nišu i Podgorici.

 

 

Vodilja companije je  „Poslovanje i  saradnja na duge staze“.